Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Kontakt os

Klüver Dehli Interiør

Telefon.: +45 33 25 00 38 
 

 

E-mail    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

HØRKÆR 3 D, 2730 HERLEV - TLF. 3325-0038: (Find os her)
Åbningstider på Hørkær 3 D, 2730 Herlev:

Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag 11.00 - 15.00

Der er mulighed for private fremvisninger udover åbningstiden. Kontakt os på mail, Instagram, Facebook, mail eller ring på telefon 3325 0038 for privat fremvisning. 

Vi har eksisteret i over 18 år. Vi har et eksklusiv showroom på 1.400 m2, med fokus på detaljer, indretning, udsmykning og trends. Et showroom hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle kinesiske møbler med dansk design, dekoration og tilbehør, indiske møbler og dekoration, diverse nye og gamle buddhaer, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne.

Om os

Klüver Dehli Interiør blev startet op for 18 år siden, og har løbende bidt sig fast på det danske marked. I begyndelsen var vort salg henvendt til virksomheder, men efter første år åbnede vi op for detailsalg til private, hvilket har vist sig at være en meget stor succes. Vi har altid været godt til at spotte trends før alle andre ... Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrette deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med at opfylde. Ingen kunder er for små til os.  

Klüver Dehli Interiør arbejder udelukkende med gamle og unika møbler, der er mere end 100 år gamle, og som er særdeles velholdte før vi begynder en restaurering af dem. Men vi er heller ikke bange for at designe nye farver på nogle af de møbler, hvor originalmalingen ikke står til at redde. Farverne vi vælger, følger naturligvis tidens trend og udvikles med professionelle designere. Vi bevarer altså møblets unikke alder og er samtidig i stand til at lave en enestående finish, som kun sjælden opleves, og som altid roses. Dette kan naturligvis kun lade sig gøre fordi vi har nogle af de bedste møbelhåndværkere i verden til at foretage disse restaureringer og designs. Alle restaureringer foretages i Kina af veluddannet personale, der har sans for selv den mindste detalje, således at ægtheden, historien og originaliteten bevares. Endvidere er vores kilder af netværk i Kina alle specieludvalgte og samtidig godkendte af det Danske udenrigsministerium i Kina. 

klüver Dehli Interiør tilbyder naturligvis også hjælp med møbeludbringningen, som kun foretages af professionelle personer, som altid kommer med smil på læberne, og som gerne hjælper med at placere Deres nye møbler de rigtige steder, og igen til priser alle kan være med til.

INGEN OPGAVER ER FOR STORE FOR OS

Stor stol