Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Info

DJ-Furniture

 

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for unika kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design. Med over 16 års erfaring, og passion for vores livsværk, tilbyder vi altid professionel service, vi hjælper tit vores kunder med indretning, og gør det altid med et smil på læben. Vi har altid været godt til at spotte trends, tips og ideer .... Vi oplever tit at vi spotter trends før alle andre.

ÅBNINGSTIDER HØRKÆR 3 D, HERLEV: (Private fremvisninger udover åbningstider - kontakt os) 

TORSDAG - FREDAG   KL. 12-17.30
LØRDAG                      KL. 10-15.00

VI HAR FÅET TO CONTAINERE HJEM FRA KINA TORSDAG OG FREDAG DEN 2. OG 3. SEPTEMBER 2021, MED VORES FANTASTISKE HØJGLANS LAK MØBLER, SAMT LIDT RÅ MØBLER. MØBLERNE BLIVER PAKKET UD PÅ VORES NYE ADRESSE HØRKÆR 3 D I HERLEV. BILLEDERNE LIGGER ALLEREDE PÅ VORES HJEMMESIDE.  

NYHED:
VI ER FLYTTET FRA GAMMEL KONGEVEJ TIL HØRKÆR I HERLEV. VI HAR FUNDET SKØNNE 1.400 KVM PÅ HØRKÆR, SOM VI GLÆDER OS TIL AT VISE JER, OG BYDE VELKOMMEN.


Der er mulighed for private fremvisninger udover åbningstiden. Kontakt os på mail, Instagram, Facebook, eller ring på telefon 3325 0038 for privat fremvisning.

 

FacebookKlüver Dehli Interiør er på Facebook like us os på Facebook, og følg med i hvad der sker i butikken. Få informationer og billeder af nyankomne interiør m.v. Vi er også på INSTAGRAM (kluverdehli).

 

Klüver Dehli Interiør Har eksisteret i over 16 år, og består i dag af et stort eksklusiv showroom på 1.400 m2 på Hørkær 3D i Herlev.
Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med af opfylde. Ingen kunder er for små til os.  

Vores showroom på 1.400 m2, er fyldt op med kinesiske unika skænke, brudeskabe, konsoller, spiseborde, skriveborde, reoler, stole, malerier, kister, lamper, samt interiør og dekorationsvarer. Derudover har vi en del unika indiske møbler, indonesiske spiseborde m.v.

HØRKÆR 3d, 2730 HERLEV - TLF. 3325-0038: (Find os her)
Åbningstider på Hørkær 3D, 2730 Herlev:

Torsdag – fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag LUKKET

Et eksklusiv showroom på 1.400 m2, med fokus på detaljer, indretning, udsmykning og trends. Et showroom hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle unika kinesiske møbler med dansk design, interiør og tilbehør, indiske møbler og dekoration. Vi har også diverse nye og gamle buddhaer og interiør, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne fra bl.a. Design By Us, Oi Soi Oi, Sirocco m.v.

Derudover er vores Facebook side og Instagram en rigtig god informations kilde, hvis du vil være sikker på, at have muligheden for at se billeder "her og nu" af vores varer, når de kommer i butikken.  

Priser findes på hjemmesiden. Vi tager forbehold for skrivefejl og prisændringer.

På gensyn.Charlotte og Ingvar