Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Info

DJ-Furniture

 

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for unika kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design. Med snart 18 års erfaring, og passion for vores livsværk, tilbyder vi altid professionel service, vi har 1.400 m2 showroom på Hørkær 3 D, 2730 Herlev. Vi hjælper tit vores kunder med indretning, og gør det altid med et smil på læben. Vi har altid været godt til at spotte trends, tips og ideer .... Vi oplever tit at vi spotter trends før alle andre. 

UDENFOR ÅBNINGSTID:
Der er mulighed for private fremvisninger udover åbningstiderne. Kontakt os på mail, Instagram, Facebook eller ring på telefon 3325 0038 for privat fremvisning.

 
ÅBNINGSTIDER HØRKÆR 3 D, HERLEV: (Private fremvisninger udover åbningstider - kontakt os) 
TORSDAG - FREDAG   KL. 12.00 - 17.30
LØRDAG                       KL. 10.00 - 15.00

FacebookKlüver Dehli Interiør er på Facebook like us os på Facebook, og følg med i hvad der sker i butikken. Få informationer og billeder af nyankomne interiør m.v. Vi er også på INSTAGRAM (kluverdehli).

 

Klüver Dehli Interiør Har eksisteret i snart 18 år, og består i dag af et stort eksklusiv showroom på 1.400 m2 på Hørkær 3D i Herlev. Vi flyttede til Herlev i august 2021, efter 12 1/2 år på Gammel Kongevej, Frederiksberg.


Et showroom på 1.400 m2, hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle unika kinesiske møbler med dansk design, indiske møbler og dekoration. Vi har også diverse nye og gamle buddhaer og interiør, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne fra bl.a. Design By Us, Sirocco m.v.
Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med af opfylde. Ingen kunder er for små til os.

HØRKÆR 3d, 2730 HERLEV - TLF. 3325-0038:
Åbningstider på Hørkær 3D, 2730 Herlev:

Torsdag – fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag LUKKET

Derudover er vores Facebook side og Instagram en rigtig god informations kilde, hvis du vil være sikker på, at have muligheden for at se billeder "her og nu" af vores varer, når de kommer i vores showroom.  

Priser findes på hjemmesiden. Vi tager forbehold for skrivefejl og prisændringer.

På gensyn.Charlotte og Ingvar