Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Info

DJ-Furniture

 

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for unika kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design. Med over 15 års erfaring, og passion for vores livsværk, tilbyder vi altid professionel service, vi hjælper tit vores kunder med indretning, og gør det altid med et smil på læben. Vi har altid været godt til at spotte trends, tips og ideer .... Vi oplever tit at vi spotter trends før alle andre.

ÅBNINGSTIDER:

INFO.:
HUSK VORES CONTAINER ER KOMMET TORSDAG DEN 8. APRIL - BILLEDER LIGGER PÅ HJEMMESIDEN.

MANDAG - FREDAG   KL. 12-17.30
LØRDAG                      KL. 10-15.00

INFORMATION VEDRØRENDE CORONA VIRUS:
Der er mulighed for private fremvisninger udover åbningstiden. Kontakt os på mail, Instagram, Facebook, eller ring på telefon 3325 0038 for privat fremvisning.

Vi tager vores ansvar og forholdsregler, vi spritter møbler af, vasker hænder, spritter hænder, vi har håndsprit stående til rådighed. Vi har 325 m2 butik, og vi tager kun max. 8 kunder ind af gangen.
Vi gør hvad vi kan for at opretholde god stemning, god energi og god service. Lad os sammen bevare den positive energi, og hjælpe hinanden hvor vi kan.

Vi overholder alle sundhedsstyrelsens retningslinjer og har skærpet fokus på rengøring, så du trygt og sikkert kan handle hos os.


TORSDAG DEN 8. APRIL 2021, HAR VI FÅET EN COTAINER HJEM FRA KINA MED VORES KINESISKE LAK MØBLER. VI FÅR BLA. BRUDESKABE, VITRINESKABE, KONSOLLER, SKÆNKE, SMÅ SKABE, BOXE M.V. DERUDOVER FÅR VI OGSÅ RÅ MØBLER OG DEKO., RÅ BÆNKE, SOFABORDE, STOOLS, RÅ KONSOLLER M.V. BILLEDERNE LIGGER PÅ HJEMMESIDEN.

 

TIRSDAG DEN 26. JANUAR 2021, HAR VI FÅET SPISEBORDE, INDISKE SKABE, SPEJLE (STORE OG SMÅ), POTTER OG DEKORATION HJEM. BILLEDERNE LIGGER PÅ HJEMMESIDEN.

TIRSDAG DEN 12. JANUAR 2021, HAR VI FÅET EN COTAINER HJEM FRA KINA MED VORES KINESISKE LAK MØBLER. VI FÅR EN DEL SORTE LAK MØBLER, BLA. BRUDESKABE, KONSOLLER, SKÆNKE, SMÅ SKABE M.V. DERUDOVER FÅR VI OGSÅ BRUDESKABE, BOGREOLER, KONSOLLER M.V. I ANDRE FARVER, SAMT RÅ MØBLER OG DEKO., BÆNKE, STOOLS M.V. BILLEDERNE LIGGER PÅ HJEMMESIDEN.

Klüver Dehli Interiør har populære indonesiske spiseborde i gammelt teaktræ, i størrelse fra 140 cm - 300 cm, priserne ligger fra kr. 6.050 for længde 140 cm  - kr. 12.500 for Længde 300 cm. 

Spisebordene findes i størrelserne:

L: 140 cm, L: 160 cm, L: 180 cm, L: 200 cm, L: 220 cm, L: 240 cm, L: 260 cm, L: 280 cm, L: 300 cm.

Super priser, skal ses ..... Bestemt et besøg værd !!

FacebookKlüver Dehli Interiør er på Facebook like us os på Facebook, og følg med i hvad der sker i butikken. Få informationer og billeder af nyankomne interiør m.v. Vi er også på INSTAGRAM (kluverdehli).

 

Klüver Dehli Interiør Har eksisteret i over 15 år, og består i dag af en stor eksklusiv butik og showroom på 325 m2 på Gammel Kongevej 100, Frederiksberg. Samt et fjernlager.
Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med af opfylde. Ingen kunder er for små til os.  

Vores butik, showroom ialt 325 m2, er fyldt op med kinesiske unika skænke, brudeskabe, konsoller, spiseborde, skriveborde, reoler, stole, malerier, kister, lamper, samt interiør og dekorationsvarer. Derudover har vi en del unika indiske møbler.

GAMMEL KONGEVEJ 100, 1850 FREDERIKSERG C, TLF. 3325-0038: (Find os her)
Åbningstider på Gammel Kongevej 100:

Mandag – fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag LUKKET

En eksklusiv butik på 325 m2 fordelt på to etager, butik, showroom, samt et fjernlager, med fokus på detaljer, indretning, udsmykning og trends. En butik hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle unika kinesiske møbler med dansk design, interiør og tilbehør, indiske møbler og dekoration. Vi har også diverse nye og gamle buddhaer og interiør, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne fra bl.a. Design By Us, Oi Soi Oi, Sirocco Living m.v.

Derudover er vores Facebook side og Instagram en rigtig god informations kilde, hvis du vil være sikker på, at have muligheden for at se billeder "her og nu" af vores varer, når de kommer i butikken.  

De kan finde vores priser på hjemmesiden. Vi tager forbehold for skrivefejl og prisændringer.

På gensyn.Charlotte og Ingvar