Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Info

DJ-Furniture

 

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for unika kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design. Med snart 14 års erfaring, og passion for vores livsværk, tilbyder vi altid professionel service, vi hjælper tit vores kunder med indretning, og gør det altid med et smil på læben. Vi har altid været godt til at spotte trends, tips og ideer .... Vi oplever tit at vi spotter trends før alle andre.       

TIRSDAG DEN 17. SEPTEMBER 2019 HAR VI FÅET EN CONTAINER HJEM FRA KINA, MED VORES FANTASTISKE HØJGLANS MØBLER, SÅSOM SKABE, SKÆNKE, KONSOLLER, BÆNKE, DEKORATION M.V., BILLEDERNE LIGGER PÅ VORES HJEMMESIDE ... Tjek vores smukke møbler på hjemmesiden. 

Klüver Dehli Interiør har populære indonesiske spiseborde i gammelt teaktræ, i størrelse fra 140 cm - 300 cm, priserne ligger fra kr. 6.050 for længde 140 cm  - kr. 12.500 for Længde 300 cm. 

Spisebordene findes i størrelserne:

L: 140 cm, L: 160 cm, L: 180 cm, L: 200 cm, L: 220 cm, L: 240 cm, L: 260 cm, L: 280 cm, L: 300 cm.

Super priser, skal ses ..... Bestemt et besøg værd !! 

 

FacebookKlüver Dehli Interiør er på Facebook like us os på Facebook, og følg med i hvad der sker i butikken. Få informationer og billeder af nyankomne interiør m.v. Vi er også på INSTAGRAM (kluverdehli).

 

Klüver Dehli Interiør Har eksisteret snart 14 år, og består i dag af en stor eksklusiv butik og showroom på 325 m2 på Gammel Kongevej 100, Frederiksberg. Samt et fjernlager.
Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med af opfylde. Ingen kunder er for små til os.  

Vores butik, showroom ialt 325 m2, er fyldt op med kinesiske unika skænke, brudeskabe, konsoller, spiseborde, skriveborde, reoler, stole, malerier, kister, lamper, samt interiør og dekorationsvarer. Derudover har vi en del unika indiske møbler.

GAMMEL KONGEVEJ 100, 1850 FREDERIKSERG C, TLF. 3325-0038: (Find os her)
Åbningstider på Gammel Kongevej 100:

Mandag – fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag LUKKET

En eksklusiv butik på 325 m2 fordelt på to etager, butik, showroom, samt et fjernlager, med fokus på detaljer, indretning, udsmykning og trends. En butik hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle unika kinesiske møbler med dansk design, interiør og tilbehør, indiske møbler og dekoration. Vi har også diverse nye og gamle buddhaer og interiør, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne fra bl.a. Design By Us, Oi Soi Oi, Sirocco Living, Cozy Living, Tine K Home, Bloomingville, Day Home Birger et Mikkelsen, Toms Drag, Brink Nordic, Nordal m.v.

Derudover er vores Facebook side og Instagram en rigtig god informations kilde, hvis du vil være sikker på, at have muligheden for at se billeder "her og nu" af vores varer, når de kommer i butikken.  

De kan finde vores priser på hjemmesiden. Vi tager forbehold for skrivefejl og prisændringer.

På gensyn.Charlotte og Ingvar