Hovedmenu

Velkommen hos Klüver Dehli Interiør

Info

DJ-Furniture

 

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for unika kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design. Med 15 års erfaring, og passion for vores livsværk, tilbyder vi altid professionel service, vi hjælper tit vores kunder med indretning, og gør det altid med et smil på læben. Vi har altid været godt til at spotte trends, tips og ideer .... Vi oplever tit at vi spotter trends før alle andre.       

NYE ÅBNINGSTIDER: 

MANDAG - FREDAG       KL. 12.00 - 17.30
LØRDAG                          KL. 10.00 - 15.00

MANDAG DEN 21. SEPTEMBER 2020, HAR VI FÅET EN CONTAINER HJEM FRA KINA, MED VORES SMUKKE HØJGLANS LAK MØBLER,

BRUDESKABE, SKÆNKE, KONSOLLER, SMÅ SKABE, KURVE, SPAND, BAKKER M.V. Tjek vores hjemmeside, billederne allerede ligger på siden. 

TIRSDAG DEN 30. JUNI 2020, HAR VI FÅET EN CONTAINER HJEM FRA KINA, MED VORES SMUKKE HØJGLANS LAK MØBLER.
BOG REOLER, KONSOLLER, SKÆNKE, SKABE, STORE SKABE, POTTER M.V. Tjek vores hjemmeside, billederne ligger på siden.

Information vedrørende corona virus:
Der er mulighed for private fremvisninger udover åbningstiden. Kontakt os på mail, Instagram, Facebook, eller ring på telefon 3325 0025 for privat fremvisning.

Vi tager vores ansvar og forholdsregler, vi spritter møbler af, vasker hænder, spritter hænder, vi har håndsprit stående til rådighed, og der er mulighed for at vaske hænder. Vi har 325 m2 butik, og vi tager kun max. 8 kunder ind af gangen.
Vi gør hvad vi kan for at opretholde god stemning, god energi og god service. Lad os sammen bevare den positive energi, og hjælpe hinanden hvor vi kan.

ONSDAG DEN 18. MARTS 2020, FIK VI EN CONTAINER HJEM FRA KINA, MED VORES SMUKKE HØJGLANS LAK MØBLER.
DER KOMMER NOGLE NYE SUPER FLOTTE FARVER. DER KOMMER SKÆNKE, SKABE, KONSOLLER, SKRIVEBORD, SMÅ BORDE M.V. Tjek vores hjemmeside, billederne ligger på hjemmesiden.

MANDAG DEN 6. JANUAR 2020 HAR VI FÅET EN CONTAINER HJEM FRA KINA, MED VORES SMUKKE HØJGLANS MØBLER, SÅSOM SKÆNKE, SKABE, BOGREOLER, KONSOLLER, BÆNKE, SOFABORD, DEKORATION M.V. BILLEDERNE LIGGER PÅ HJEMMESIDEN.

Klüver Dehli Interiør har populære indonesiske spiseborde i gammelt teaktræ, i størrelse fra 140 cm - 300 cm, priserne ligger fra kr. 6.050 for længde 140 cm  - kr. 12.500 for Længde 300 cm. 

Spisebordene findes i størrelserne:

L: 140 cm, L: 160 cm, L: 180 cm, L: 200 cm, L: 220 cm, L: 240 cm, L: 260 cm, L: 280 cm, L: 300 cm.

Super priser, skal ses ..... Bestemt et besøg værd !! 

 

FacebookKlüver Dehli Interiør er på Facebook like us os på Facebook, og følg med i hvad der sker i butikken. Få informationer og billeder af nyankomne interiør m.v. Vi er også på INSTAGRAM (kluverdehli).

 

Klüver Dehli Interiør Har eksisteret i 15 år, og består i dag af en stor eksklusiv butik og showroom på 325 m2 på Gammel Kongevej 100, Frederiksberg. Samt et fjernlager.
Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem, samt erhvervslokaler med stor succes. Kundernes drømme om et smukt hjem med personlighed, hjælper vi gerne med af opfylde. Ingen kunder er for små til os.  

Vores butik, showroom ialt 325 m2, er fyldt op med kinesiske unika skænke, brudeskabe, konsoller, spiseborde, skriveborde, reoler, stole, malerier, kister, lamper, samt interiør og dekorationsvarer. Derudover har vi en del unika indiske møbler.

GAMMEL KONGEVEJ 100, 1850 FREDERIKSERG C, TLF. 3325-0038: (Find os her)
Åbningstider på Gammel Kongevej 100:

Mandag – fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag LUKKET

En eksklusiv butik på 325 m2 fordelt på to etager, butik, showroom, samt et fjernlager, med fokus på detaljer, indretning, udsmykning og trends. En butik hvor vi viser mulighederne for at blande trendy gamle unika kinesiske møbler med dansk design, interiør og tilbehør, indiske møbler og dekoration. Vi har også diverse nye og gamle buddhaer og interiør, som vi henter hjem fra udlandet, krydret med lidt lækkert til selv de mest kræsne fra bl.a. Design By Us, Oi Soi Oi, Sirocco Living m.v.

Derudover er vores Facebook side og Instagram en rigtig god informations kilde, hvis du vil være sikker på, at have muligheden for at se billeder "her og nu" af vores varer, når de kommer i butikken.  

De kan finde vores priser på hjemmesiden. Vi tager forbehold for skrivefejl og prisændringer.

På gensyn.Charlotte og Ingvar